Obiective turistice

In masura in care timpul va permite, Hanul Marisano va invita sa vizitati atractiile turistice din zona

Parcul de odihna

Muzeul de Istorie

Biblioteca municipala

Biblioteca municipala "Radu Rosetti" este un veritabil centru de cultura in cadrul caruia se deruleaza un generos program ce cuprinde concerte de muzica clasica, vernisaje, comunicari stiintifice, spectacole artistice de calitate.

Slanic Moldova

Biserica lui Stefan cel Mare si Sfant - Muzeul de Cultura si Arta Religioasa de la Borzesti

Biserica a fost zidita de Stefan cel Mare pe locul in care a fost ucis de tatari prietenul sau. Interiorul bisericii a fost pictat pana în iulie 2004 cand s-au comemorat 500 de ani de la trecerea în eternitate a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant. In incinta bisericii exista Muzeul de Cultura si Arta Religioasa în cadrul caruia puteti admira o catapeteasma veche, obiecte de cult si vesminte preotesti din cele mai vechi timpuri.

Manastirea de la Bogdana

Biserica si sanatoriul din mina de sare de la Targu Ocna

Manastirea Magura

Barajul de la Valea Uzului (al doilea ca tip din Europa)

Inaltime 84 m, lungime 507 m, lungimea lacului 3.8 km, 334 ha, volumul 98 mil. m cubi apa, adancimea maxima 64.7 m, altitudine 520 metri. Barajul cu contraforti este al doilea din Europa de acest tip. Este un baraj tip "de greutate cu contraforti ciuperca". Lacul de acumulare alimenteaza cu apa potabila o importanta parte a jud. Bacau

Centrul Cultural "Rosetti Tescanu - George Enescu" de la Tescani

Institutia functioneaza in fostul conac al unei familii boieresti Rosetti Tescanu. Centrul de Cultura "Rosetti Tescanu - George Enescu" se afla în satul cu acelasi nume, pe drumul national Bacau-Moinesti, la 35 km de Bacau, la 30 km distanta de Onesti, la 14 km distanta de Moinesti. Centrul de Cultura "Rosetti Tescanu - George Enescu" face parte din Asociatia Europena "Les Rencontres" cu sediul la Paris, din Asociatia Internationalp Res Artis cu sediul la Amsterdam, din Reteaua Europeana de resedinte pentru scriitori si traducatori cu sediul la Montpellier, sub egida Academiei Franceze.

Târgu Ocna - baza de agrement