Restaurant - Terasa - Pizzerie

Restaurant

Brand-ul Marisano este cunoscut in Onesti de multa vreme, datorita restaurantului cu acelasi nume. Timp de peste 10 ani, onestenii si nu numai, au stiut ca "la Marisano se mananca bine", fapt ce a asigurat brand-ului Marisano o popularitate de necontestat. Traditia potrivit careia "la Marisano se mananca bine" s-a pastrat si, mai mult, a crescut in calitate. Bucatarii profesionisti de la Marisano au considerat intoteauna ca mancarea nu este numai o necesitate, ci si o placere, iar prepararea mancarurilor este o poezie. Asa se face ca lista de meniu a restaurantului este permanent flexibila, iar clientii pot cere oricand adaptarea preparatelor dupa propriile gusturi.

marisano

Info

Restaurantul cu o capacitate de 200-250 de locuri are doua sectiuni , salonul de fumatori si cel de nefumatori. Restaurantul ofera un ambient calduros, primitor, intr-un cadru muzical deosebit, fiind locul in care toti clientii se pot simti deosebit atat in compania celor dragi cat si a partenerilor de afaceri. Pe timpul verii , gradina in care sunt amplasate foisoare este atractia clientilor, oferind o oaza de verdeata, racoare si liniste. Tinand cont ca restaurantul se afla in inima Moldovei, bucataria restaurantului nostru va ofera o gama diversificata de mancaruri traditionale moldovenesti. Spatiul dispune de un eficient sistem de aerisire si climatizare, compus din tubulatura de evacuare si aparate de aer conditionat. In fiecare seara, incepand cu orele 19:00, ambianta muzicala este sustinuta de propria formatie vocal-instrumentala.

Servicii

terasa Racoarea serilor de vara este unul dintre motivele pentru care puteti alege terasa restaurantului sau foisorul rustic.

crama Pentru oaspetii care doresc sa guste un vin de calitate, recomandam ambianta traditionala a cramei din subsol. Un loc racoros, discret, ferit de privirile indiscrete ori de canicula verii.

pizzerieVa asteptam in pizzeria noastra sa savurati o pizza facuta dupa reteta originala, innobilata cu ingrediente alese si de buna calitate. Garantam faptul ca veti deveni clienti fideli.

pizzerie Prin conformatia sa, restarurantul Marisano este alegerea perfecta pentru nunti, petreceri, mese festive si de protocol.